A korai ejakuláció kezelése

A korai magömlés kezelése

Olvasson bővebben a korai magömlés kezeléséről! A korai magömlés kezeléséről egyszerűen és érthetően

Mi a korai magömlés kezelésének módja ?

Viselkedésterápia

Sok évig a viselkedésterápia volt az egyetlen rendelkezésre álló és elfogadható módszer. A viselkedésterápia az alábbi módon működik:
A “start-stop”-módszer, melynek során a férfi visszahúzza a péniszt a hüvelyből a magömlés előtt, majd újból behelyezi a péniszt, amikor a sürgető érzés elmúlt.
A „nyomásos” módszer, amelynek során a pénisz hegyét finoman megnyomjuk a hüvelykujjunkkal és a mutatóujjunkkal, hogy megakadályozzuk a magömlést.

A pénisz érzéketlenítése

Sok férfi úgy találja, hogy a pénisz érzéketlenítése megoldja a korai magömlés problémáját, bár általában csökkeni a férfi szexuális kéjérzését. Az érzéketlenítés két leggyakoribb módszere a következő::
Érzéketlenítő krémek használata, amelyek segítségével a férfi által érzett ingerek csökkennek az együttlét alatt, hogy tovább kitartson.
Óvszer használata, amely csökkenti a stimuláció mértékét a szex során.

Antidepresszánsok

Az elmúlt évek során több kísérlet során kiderült, hogy az antidepresszánsok elég hatásosak lehetnek az ejakuláció késleltetésében, ha napi rendszerességgel vagy a várt szexuális együttlét előtt 5-24 órával szedik be.

Keresse fel orvosát!

Attól függően, mennyire zavarja a korai magömlés, lehet, hogy szüksége lesz orvosi segítségre, hogy a kezelés módját megbeszéljék.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?