A pénisz fejlesztése

Mik azok a teljesítmény fokozók?

A teljesítmény fokozók elsődlegesen olyan termékek, amelyek azért kaphatóak a piacon (méghozzá hatalmas, dinamikusan növekvő piacon), hogy növeljék a pénisz méretét, az erekciót és a körkerületet, valamint a kilövellt ondó mennyiségét. Az ember általában szkeptikus ezekkel a termékekkel szemben, azonban ha az értékesítési adatok nyújtanak némi támpontot, akkor ezen termékek közül néhány még eredményt is hozhat.

A különböző termékek a különböző kategóriákban a következők:

Vágyfokozó pirulák: Ezek a pirulák a pénisz méretét növelik. Nincs szükség bonyolult magyarázatokra, kapj be egy tablettát és a péniszed nagyobb lesz.

Vágyfokozó tapaszok: Ezeket a tapaszokat a testre kell felragasztani. A transzdermális abszorpció (bőrön keresztül történő felszívódás) elvén működnek, amelyet sokfajta dohányzásról leszoktató és most már cukorbetegeknek kifejlesztett terápiában használnak. Ez a terméket viszonylag könnyen használhatóvá teszi, és valószínűleg ezért ilyen népszerű.

Pénisznövelő eszközök: Többféle pénisznövelő eszköz van a piacon (húzóeszközként is ismertek). Az eszközöket fel kell helyezni a péniszre, és az egész nap húzóerőt fejt ki. Természetesen kissé kellemetlen (mivel eggyel több dolgot kell belepréselni a nadrágunkba), de szerencsére a húzóerő állítható. Néhányan azt állítják, hogy néhány héten belül 7 centiméterrel hosszabb lett a péniszük.
Ondómennyiség-növelők: Ezek főképp olyan pirulák, amelyek növelik a kibocsátott ondó mennyiségét, ha úgy gondolja, hogy a jelenlegi állapot kívánnivalót hagy maga után. Az összes pénisznövelő eszköz közül talán ennek lehet a legkönnyebben ellenőrizni a hatását.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?