Pénisz információk

Pénisz információk

Amit tudni akartál a péniszről, de sosem merted megkérdezni. A pénisz felépítése, működése, betegségei és gyógymódjuk könnyen érthetően, egyszerűen leírva.

A pénisz definíciója:

A pénisz a férfi szaporító szervrendszerének és vizeletkiválasztó-rendszerének része. Az a testrész, melyen keresztül a spermák, valamint a vizelet távoznak a testből.
A hímvessző – a férfi közösülési és vizeletürítési szerve -három, merevedésre képes hengeres testből áll. Ezek közül a szivacsos test a húgycsövet öleli körül, a két nagyobb méretű barlangos test pedig felül – a szeméremcsonthoz tapadva – egymás mellett helyezkedik el.
A pénisz fejét (makk) bőr borítja (fityma), mely önmagába visszahajló réteget képez a makk felett. A fityma a makk alsó részéhez vékony bőrnyelvecskével (fitymafék) tapad A fityma nem csak egy „bőrkarima” a pénisz végén, és nem egy haszontalan, felesleges bőrdarabka. Mérete felnőttkorban egyénenként igen eltérő lehet. Gyermekkorban többnyire teljesen beborítja nyugalmi állapotban a makkot, felnőtt korban a férfiak egy jelentős részénél csak részlegesen fedi. 

Témáink:

A pénisz anatómiája
A pénisz felépítése
Erekció
Merevedési rendellenesség
Pénisz-protézis
Impotencia
Az impotencia okai
Az impotencia kezelése
Korai ejakuláció
Korai ejakuláció kezelése
A pénisz mérete
A pénisz fejlesztése
A pénisz növelése
Óvszerek
Rendellenes húgycső
Fitymaszűkület
Kóros  merevség
Vágyfokozó szerek (afrodiziákumok)

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?